DÖKE 2011 perces futás szakadó esőben

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás – ám ezúttal lemondtak volna áldásos hatásáról a Déli Kapu Örökség Fesztivál szervezői. A mostoha időjárás miatt elmaradtak a Sikondai Pihenőparkba tervezett programok.

Nem fogadta kegyeibe az időjárás a május 1-jére szervezett programok szervezőit. A Sikondára meghirdetett kulturális eseményről a mostoha időjárás elriasztotta a nézőket, így az a helyszínen érdeklődés hiányában el is maradt.

 (A Büdös Vornyik és a Köztársaság Bandája, valamint a Kerekes Band koncertjét a Komlói Színházban tartották meg – a szerk.)

Pedig lehetett volna miből válogatni a közönségnek. A Közösségek Házának szervezésében a kézműves játszóház, az íjász- és solymászbemutató, valamint a színpadra tervezett koncertek, táncprodukciók minden bizonnyal kellemes vasárnapi kikapcsolódást jelentettek volna.undefined

Ugyanakkor megrendezték a DÖKE 2011 másodperces futását. A zuhogó eső ellenére idén is száznál többen teljesítették az Eszperantó téren és a Városháza előtti útszakaszon kijelölt pályán az előírt 33 perc 31 másodperces időt.