Közel száz résztvevő a Négy Évszak futáson

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezték a Négy Évszak futás második állomását. Az időjárás ideálisnak bizonyult a Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton nyári állomásán: kellemesen meleg, szellős, kifejezetten jó futóidő fogadta a mozogni vágyókat.

Az időjárás teljesen ideálisnak bizonyult a Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton nyári állomásán: kellemesen meleg, szellős, kifejezetten jó futóidő fogadta a mozogni vágyókat.

A nyári szünet utolsó hétvégéjére szervezett versenynél félő volt, hogy a nyaralások és egyéb pihentetőbb elfoglaltságok visszavetik a résztvevők létszámát, ugyanakkor a megjelent 98 fő bebizonyította, hogy az aktivitásuk rendíthetetlen. (Erre külön tanúbizonyságot tett Hakszer Erika és Szarva-Fekete Lilla, akik két-két versenyszámban is remekeltek.) 

 

A Félmaratoni táv bizonyult a legnépszerűbbnek a maga 31 teljesítőjével, majd a kedveltségi rangsorban a Maratonka következett, melyen 24-en futottak. A Törp-maratont és a Minimaratont egyaránt 22-22 fő futotta le.
 

Az eredménylistából is kitűnik, hogy még igen szoros a verseny, így az összetett eredmény jósolása még felettébb korai lenne. Azt viszont ismételten csak hangsúlyozni tudom, hogy érdemes részt venni a még hátralévő két fordulón is, hiszen az összesített időeredményen túlmenően valamennyi futó, aki mind a négy állomáson részt vesz (nem baj, ha nem ugyanabban a versenyszámban!), egyénre szabott ajándékot kap!

Bővebb beszámoló és képek: www.doke.hu