Sikeres volt a LEADER Fórum Hosszúhetényben

Szeptember elsején rendezte meg a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület az aktuális LEADER tájékoztatóját az Á.M.K. Könyvtárában. 

Leader Fórum Hosszúhetény Szeptember

A rendezvényen közel 20 helyi civil szervezet több egyéni vállakozó és magánszemély jelent meg, valamint részt vett dr. Csörnyei László Sándor polgármester és Ladányi Attila megyei önkormányzati képviselő (LMP) is. A 2011 évtől pályázható célok igen kedvezőek a civileknek, mert önerő nélkül lesznek majd megvalósíthatóak a projektek.
A rendezvényen dr. Finta István az egyesület elnöke tartott előadást, aki elmondta, hogy a pályázati célokról szeptember 29.-ig kell a helyi akciócsoportnak (HACS) tájékoztatást adni, majd az október 30.-ig tartó második fordulóban történik meg a tényleges értékelés.

dr. Finta István előadása a Hosszúhetényi LEADER Fórumon

A pályázati célokról, lehetőségekről további információt a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület Leader Akciócsoportja (HACS) ad bővebb tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

Szászvár: Május 1. tér 1.  Tel: 06-30-432-4358

Mágocs: Szabadság u. 39. 06-30-413-1367

Vásárosdombó: Szabadság tér 17. 06-30-421-6891

LEADER Workshop Hosszúhetényben

Hosszúhetényben a szintén a helyi Á.M.K. Könyvtárában  működő  NCA támogatással működtetett civil irodánkban várjuk érdeklődésüket hétfői és szerdai napokon.

További információ:  

www.mvh-hacs.hu honlapon.