KÍVÜL-BELÜL IGÉNYESEN – ÚJ, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN VÁRJA ÜGYFELEIT A PTI

Új központjában fogadja mostantól partnereit a PTI Financing Kft.. A főként pályázati források felkutatásával, pályázatírással és –menedzseléssel foglalkozó vállalkozás öt éve működik. A lendületes fejlődés, a megnövekedett alkalmazotti létszám és a partnerekkel szembeni igényesség indokolta az iroda nagyobb ingatlanba való költöztetését. A korszerű, minden igényt kielégítő központ tízmillió forintos pályázati támogatás segítségével valósulhatott meg.

– Az első benyomás mindig nagyon fontos – véli Schulteisz Gábor, a PTI Financing ügyvezetője. – Elsődleges célunk természetesen az, hogy a szolgáltatás, amelyet ügyfeleinknek nyújtunk, igényes legyen. Ám ha mostantól belépnek hozzánk, ráadásul exkluzív környezetben fogadhatjuk őket.

Mindezt az „Irodavásárlás a PTI Financing Kft-nél” című pályázathoz a Gazdaságfejlesztés Operatív Program keretében elnyert 10.000.000 Ft-os vissza nem térítendő támogatás, és ugyanennyi visszatérítendő, kedvezményes mikrohitel tette lehetővé. A vállalkozás Pécs történelmi belvárosában egy tetőtéri ingatlant vásárolt meg, melyet a támogatási összeg segítségével modern, letisztult, elegáns irodává újított fel.

– Eddig mindig mások pályázati ügyeit intéztük, most végre saját magunkra is írtunk egyet – mondja az ügyvezető. – Ezzel pedig nagyot léphettünk előre. Most érezzük csak igazán, mennyit jelenthet az ügyfeleinknek egy-egy sikeres pályázat! Érdemes belevágni, hiszen a ráfordított energia a többszörösével térül meg. A velünk kapcsolatban lévő ügyfelek szerencsére rendre újabb és újabb megbízásokat adnak a PTI-nek, mert egyre többen ismerik fel: mi segítünk nekik „az ő fejükkel gondolkodni”, azaz az igényeiket ismerve folyamatosan felhívjuk a figyelmüket az újabb és újabb fejlesztési lehetőségekre. Ezzel a fajta hozzáállással már nagyon sok partnerünk álmait segítettünk megvalósítani.

A PTI 2007-ben kezdte meg tevékenységét – annak idején az elsők között volt Pécsett, amely teljeskörű pályázati szolgáltatást kínált ügyfeleinek. Folyamatos fejlődését mi sem mutatja jobban, mint hogy azóta évről-évre megduplázza árbevételét. Az átlagnál sokkal magasabb nyerési mutatóval büszkélkedhet, és ezzel piacvezető a Dél-Dunántúlon. Mára már a PTI vállalati csoport tagjain keresztül a köz- és egyszerű beszerzési feladatokat, az egyes pályázatokhoz szükséges önerő finanszírozásának legmegfelelőbb módját, sőt, a projektek kommunikációs feladatainak ellátását is biztosítja ügyfeleinek. Megbízhatóság, korrektség és hozzáértés – ez az, amiben a PTI ügyfelei bízhatnak. És ezt sugallja immár az új iroda is!