MARKETINGRŐL ANGOLUL – NYELVI KÉPZÉSEN VETTEK RÉSZT A PÉCSI REKLÁMÜGYNÖKSÉG DOLGOZÓI

Teljeskörű marketing- és kommunikációs tanácsadással foglalkozik Kordé Anita vállalkozása. Mivel számtalan szakmailag erős vetélytárs működik a piacon, az egyéni vállalkozó idegennyelv-ismerettel szeretné erősebbé tenni cégét. A pécsi vállalkozás két munkatársa angol nyelvi képzésre járt. A százötven órás akkreditált tanfolyam elvégzését a reklámügynökség európai uniós pályázati forrás segítségével biztosította számukra.

Munkahelyi képzés Kordé Anita EV-nál (TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-1287) – ezzel a címmel 1 170 576 forintos pályázati támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretein belül a Pécsett tevékenykedő cég. Az összeget 2 fő 150 órás akkreditált angol nyelvi képzésére fordíthatta.

A Pécsett működő vállalkozás a tanácsadástól kezdve a tervezésen át egészen a megvalósításig teljeskörű szolgáltatásokat kínál: mind a megalapítása óta leginkább meghatározó fő tevékenység, a hirdetési tanácsadás, a médiavásárlás, mind pedig a hagyományos grafikai tervezés, reklám- és marketingszolgáltatások terén. A vállalkozás lendületesen fejlődik – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mára már mintegy hetven egykori és jelenlegi partnerrel büszkélkedhet.

–           A marketing- és reklámtevékenység területén nagy a verseny, sok a konkurens cég – magyarázza Kordé Anita. – Fel kell venni velük a kesztyűt! Meggyőződésem, hogy nemsokára sikerül külföldi partnerek felé is nyitnunk, hiszen képesek vagyunk arra, hogy színvonalas, megbízható szolgáltatást nyújtsunk. Ahhoz azonban, hogy a külföldi megbízóinkkal a megbízások részleteiről is félreértések nélkül tudjunk beszélgetni, az kell, hogy jól beszéljünk angolul. Ezért vágtunk bele a tanfolyamba.

A tanfolyamon részt vevő munkatársak tanúsítványt kaptak arról, hogy elvégezték a képzést. Azzal, hogy a cég munkatársai teljesítették az angoltanfolyamot, várhatóan tovább javul a vállalkozás szolgáltatásának színvonala – és ezáltal természetesen versenyképessége is.