Új telephellyel bővült a Car System Control Kft. Pécsett

Telephellyel és szolgáltatással is bővült a Car System Control Kft. Pécsett, a Vásártéren. A 2009-ben alapított cég főtevékenysége műszaki vizsgálat és elemzés, most azonban már gépjármű-javítási és karbantartási ügyben is fordulhatnak hozzájuk az ügyfeleik.

A vállalkozás kezdetben biztosítási ügynöki, brókeri tevékenységet végzett, de mivel az 2013-ban már nem hozott bevételt a cég számára, így teljesen háttérbe szorult. Akkor döntöttek a profilváltása mellett.  A Car System Control Kft. egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a gépjárművek eredetvizsgálatának elkészítésére és műszaki vizsgáztatására, éppen ezért nem volt kérdés, hogy merre vegyék az irányt. Ezt a vonalat a meglévő eszközállományuk is tovább erősítette.

A cég piaci helyzete az elmúlt években nemcsak stabilizálódott, de erősödött is. A gépjárművek adásvétele ugyanis egyre gyakoribb, és az ügyletekhez elengedhetetlen az előírt dokumentumok elkészítése. A Car System Control Kft. növekvő szerepvállalását segítette továbbá az is, hogy míg az egyik telephelye közvetlenül a Baranya Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége mellett, a másik Pécs kertvárosi területének közelében található.

A cég többek között azért döntött úgy, hogy pályázat keretében a kertvárosi telephelyét kívánja fejleszteni, mert a Vásártéren, az autóvásár közvetlen szomszédságában biztosított a kereslet, ott havonta nagyszámú gépjármű cserél gazdát. Ráadásul a szóbanforgó városrészben közel hatvanezer ember él, akik lehetséges ügyfelei a kft. gépjármű-javító tevékenységnek.

A cég ügyvezetője azt mondja, a fejlesztéssel tovább tudják erősíteni piaci helyzetüket, hiszen így már két – a tevékenység szempontjából kiváló fekvésű – telephelyen végezhetik az eredet- és műszaki vizsgáztatást, valamint kiegészíthetik a tevékenységi körüket további szolgáltatásokkal is.

A Car System Control Kft. „Telephelyfejlesztés a Car System Control Kft.-nél” című, DDOP-1.1.1/D-14-2014-0056 azonosítószámú projektje az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programjában 19,99 millió forint pályázati támogatást nyert el. A Széchenyi 2020 keretében valósul meg; 2014. október 10-én kezdődött, és 2015. június 30-án ér véget.

 

További információ:

Markó Erika ügyvezető

E-mail: vizsga@vizsga.net

Írj kommentet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>