Közel ezer résztvevő az első sportbörzén

Június 15-én,a Komlói Bányász SK,a DÖKE,és a Karbon Kör Egyesület közös szervezésében meghirdetett sportágválasztó rendezvény reggel 8 órakor nyitotta meg kapuit a kökönyösi sportpályán,ahol a sportrajongók egészen kora délutánig próbálhatták ki a programokat.

Az eseményen a komlói sportegyesületek szakosztályai és sportcsapatai mutathatták meg magukat. Minden sportág a maga kis állomásán ismertethette sportágának szabályait és eszközeit a látogatók számára.

A fiatalok kipróbálhatták fitness walking,kangoo jumps,versenyaerobik,és a nordic walking és Wing Tsun kung fumozgásformáit,de nem maradhattak le a hagyományos sportágak,mint az asztalitenisz,labdarúgás,kézilabda,kosárlabda és a sakk sem.

Színfoltot jelentett az amerikai foci képviselőinek bemutatója és az igényesen kialakított pályán a Hélix egyesület mini duatlon-versenye. A tájolók használatát pedig a Hétdomb Természetjáró Egyesület svédpályás tájékozódási próbáján ismerhették meg az érdeklődők.

A rendezvényen a komlói védőnők egészségügyi bemutatókkal várták a látogatókat,valamint a „Komlói Sportolók Véradása” néven a Komlói Vöröskereszt véradást is szervezett.

Győri János,a nap főszervezője elégedettséggel nyugtázta az első sportbörze iránt mutatkozó érdeklődést,mint elmondta,majdhogy biztos,második alkalommal is megrendezik a sportágak seregszemléjét Komlón.