Egészségnap Siklóson hosszúhetényiekkel

A magyarbólyi Új Esély Egyesület – TÁMOP 5.3.1.-C-09/2-2010- azonosító számú „Startállás” pályázatának „Egészség a családban” című családi rendezvényének megvalósításában működött közre a Hosszúhetény Fejlődéséért Alapítvány augusztus 13.-án. A rendezvényen közel 120 környékbeli lakos vett részt, nekik és családtagjaiknak prevenciós és egészségvédő rendezvényt szerveztünk.

A rendezvényen közel 15 önkéntesünk dolgozott. A szűrésekben Salamon Zsuzsa, Baranyai Éva, dr. Lakatosné Gregus Anikó, Réfiné Hegyi Katalin és lányai segítettek, így többek között CO mérést, vérhúgysav, vércukorszint, vérnyomás és koleszterin, valamint PSA vizsgálatokat tarthattunk. A játékos vetélkedők megvalósításában Spéth Linda és Kiss Csaba segédkeztek Keszericze Zsolt műsorvezetőnek.  A finom falatokról és az italosztásról pedig Major Vali és Gyurikó Zoltán, Kissné Helga, Balaton Balázs, Bagó Annuska és férje Sándor ill. az oda vissza utaztatást is magára vállaló Hock Roland gondoskodott.

 A rendezvény nagyon jól sikerült, összehangolt munkával, pontossággal, kedvességgel és persze a finom falatokkal járultunk hozzá Hosszúhetény hírnevének öregbítésében.