Reklámhét 2011 – Mert a reklám 6!

A Magyar Reklámszövetség országos eseménysorozata 2011. május 2. és 6.  között Pécsett is várja a reklám fogyasztóit és a reklámot szeretőket.

Weinreich László (Netmester Produkció) a pécsi események szervezője szerint:  “A reklámot lehet szeretni és nem szeretni, rajongani érte, vagy bírálni. Van aki készíti a reklámot, és van aki fogyasztja, – akár egy jó kávét! Egy biztos, – a reklám hat ránk! E gondolat jegyében sokszínű programmal várja a reklámra nyitott reklámfogyasztókat a Reklám7.”

A program igen sokszínű, így hétfőn a civil közösségek “háza tájának” reklám lehetőségeit elemezgetik a Civil Közösségek Házában. Kedden A reklám (v)íze! címmel számolócédula kiállítás nyílik a Freskó Caféban. Szerdán a Radnóti Közgazdasági Szakközépiskola Reklám Napot rendez több mint 300 diák – és sok előadó közreműködésével. A diákok ugyanitt megnézik és elemzik A tüke fenomén című kultikus filmet. Csütörtökön egy netkávéra- és az online kommunikációról szóló elmélkedésre hívja az érdeklődőket a Pécsi Internet Akadémia, az alkalmi netkávézóba, a Freskó Caféba. Pénteken a PTE Babits Mihály
Gyakorló Gimnáziumában Al Ghaoui Hesnával találkozhatnak az érdeklődők
az Egy frontkóros naplója című rendezvényen.

A rendezvények info száma: +36-30-INFOTEL, +36-30-463-6835

Reklámhét Pécs

Reklámhét Pécs