Kultúrák találkozása a Mánfai falunapon

Judy és a Groovehouse,a Sramli Kings,valamint Götz Attila,a Pécsi Nemzeti Színház művésze lesz a sztárvendége Mánfán,július 2-án a „Kultúrák Találkozása” fesztiválnak.

A délelőtti programok már 10 órától várják a falubelieket és a környék településén élőket. A nemzetiségi kultúrák találkozása jegyében fellép régi ismerősként a Dombóvári Városi Fúvószenekar,a Magyaregregyi Hagyományőrző Tánccsoport,a Pogányi Menyecske Kórus,a Matuska László Horvát Kulturális Egyesület,a komlói Pöndöly Néptáncegyüttes,a Misina néptáncosai,a Magyarhertelendi Country Banditák,és nem utolsósorban a Mánfai Cigány Kulturális Egyesület Hagyományőrző Tánccsoport. A szervezők gondoltak a legkisebbekre is,a Pesti Kincses Színház zenés gyermekműsora szintén a délelőtti programok között kapott helyet.

A délután 15 órakor kerül sor a megújult Kiss József tér ünnepélyes avatására,melyet a Mánfai Nyugdíjas Dalkör és a nap sztárvendégei követnek.

Este pedig tűzzsonglőrök bemutatója és utcabál zárja az idei faluünnepet.

A kísérő programok is több érdekességet kínálnak. A Mánfa Fejlődéséért Egyesület kisgyermekeket „megszólító” Kreatív Kuckója már évek óta elmaradhatatlan része a település legfontosabb rendezvényének,de idén lesz pogácsasütő-verseny,és vélhetően az egészségsátor is sok érdeklődőt vonz majd a vendégek között.