Máris népszerű a megújult harkányi Xavin Hotel

December 31-én zárul a „Megújul a harkányi Xavin Hotel” projekt. Olyan szálláshely-fejlesztés ér véget ezzel, amely 94,5 millió forintos pályázati támogatással valósult meg. Bár a szálloda átadóünnepsége óta még két hét sem telt el, máris kijelenthető: jelentős érdeklődés mutatkozik a szálloda iránt. Tulajdonosai pedig tovább dolgoznak azon, hogy még többen válasszák ezt a hotelt, amikor kényeztetésre, felfrissülésre vagy pihenésre vágynak.

December 19-én adtuk át a megújult, immár a négycsillagos kategóriát megcélzó szállodánkat, és örömteli, hogy a jólsikerült ünnepség óta már nagyon sokan vették fel a kapcsolatot velünk, jelentkeztek be hozzánk – mondja Végi Jánosné, a Xavin Hotel egyik tulajdonosa. – Szilveszterre már mind a 34 szobánkat lefoglalták, ami – tekintve, hogy néhány hete még zárva voltunk, hiszen javában zajlott az építkezés, az átalakítás – jó előjel a jövőre nézve is.

A Xavin nem csupán azzal növeli tovább a vonzerejét, hogy a korábbinál is több és nívósabb szolgáltatásokat garantál vendégei számára. A korlátlan Wi-Fi kiszolgálást, a sókamrát, a lávaköves masszázst, a konyhai remekeket és a kínálat egyéb elemeit ráadásul most még hónapokig a korábban érvényes árakon ajánlja. Tulajdonosai szerint ez éppúgy segíthet még népszerűbbé tenni a hotelt, mint az újonnan készült imázsfilmjük. A „Harmónia és elegancia Harkány szívében” jelmondatukat hirdető film már több helyütt megtalálható a világhálón, így a legnépszerűbb videomegosztó portálon is: https://www.youtube.com/watch?v=Usexr_-ct20. 2015 januárjában pedig élvonalbeli mobil applikáció is készül a Xavin Hotel számára, biztosítva a szállodának a napjainkban már szinte nélkülözhetetlen mobil jelenlétet.

A fejlesztésre az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében a Xavin Vendéglátó Kft. pályázott. A „Megújul a harkányi Xavin Hotel” című projekt (pályázati azonosító szám: DDOP-2.1.2-12-2012-0004) 94,5 millió forint támogatást nyert el. A kivitelezés 2012. november 9-én kezdődött, és 2014. december 31-én ér véget. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, segítségével a cég tíz munkahelyet tud megőrizni és három újat teremt.