Komlói Napok: Sokrétű programok, sztár fellépőkkel

Tartalmas programokkal, több helyszínen várja a város lakosságát a Komlói Napok idei rendezvénysorozata. A bányászhagyományok ápolása mellett kulturális- és sportprogramok teszik teljessé a szeptember 2-4. között a városi rendezvény palettáját.

Többek mellett Wolf Kati, Király L. Norbi, a CS.Í.T, a KFT, a Magna Cum Laude, a Rockantak és további helyi tehetségek színesítik a Komlói Napok könnyűzenei kínálatát.

Az elmaradhatatlan Komlóért Expo-t idén Dr.Czomba Sándor, foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nyitja meg. A díjtalanul látogatható kiállításon közel ötven kiállító, színpadra lépők sokasága, divatbemutató, Megye Szépe Verseny szerepel a programban, de idén bizonyára sokan keresik fel a nagy területen bemutatkozó esküvőszalon standját is.

Látványosnak ígérkezik a rendőrség road-show-ja. A sport szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül. Vízi sportok nyílt napja, kerékpárversenyek, Komló-PMFC futball-derbi, meghívásos ökölvívóverseny, karate-bemutató, lovas fogatok versenye csábítja a látogatókat.

A Bányász-emlékmű hagyományos koszorúzása mellett, idén a Bányász Márkák Emlékhelynél Borbála-zászló avatására is sor kerül.