ÚJABB LÉPÉS ELŐREFELÉ – ANGOLTANFOLYAMON VETTEK RÉSZT A PTI FINANCING KFT. DOLGOZÓI

Versenyképességének növelése volt az elsődleges célja a PTI Financing Kft.-nek, amikor munkavállalóit angoltanfolyamra íratta be. A százötven órás képzést a pécsi mikrovállalkozás három munkatársa végezhette el. A pályázati forrás segítségével megvalósuló képzés további előrelépést jelenthet az elsősorban pályázatírással foglalkozó cégnek, hiszen az utóbbi időben egyre több lehetséges külföldi partnerrel került kapcsolatba.

A PTI Financing Kft. Pécs történelmi belvárosában, tágas, barátságos környezetben fogadja ügyfeleit. Az utóbbiakból akad is bőven, hiszen számos szervezet – az önkormányzatoktól a civil egyesületekig – él a pályázati források adta lehetőségekkel. A pécsi kisvállalkozás felkészült pályázatíró munkatársai egy ötlet megszületésétől a pályázati források felkutatásán át egészen az elszámolásig minden lépésükben készséggel támogatják ügyfeleiket.

– Ahogy egyre bővülnek a lehetőségek, úgy azokhoz igazodva igyekszik a PTI Financing minden szakmai kihívásnak megfelelni – mondja a társaság fiatal tulajdonosa. – Egyre több angol nyelvű pályázaton dolgozunk – magyarázza dr. Szeiberling Tamás. – Munkatársaink több idegennyelvet is beszélnek, de ennek ellenére nagyon örültünk annak a pályázati lehetőségnek, amely biztosította számunkra, hogy munkatársaink további nyelvi képzésen vehetnek részt. A kollégáink mind nagyon motiváltak, így nem volt nehéz meggyőzni őket arról, hogy éljünk a lehetőséggel.

A képzés során a nyelvtanárok különösen nagy hangsúlyt fektettek a beszéd fejlesztésére, mégpedig úgy, hogy mindenkivel egyénileg foglalkoztak. A PTI Financing Kft. munkavállalói azt mondják, nem volt könnyű munka után otthon még angolleckét írni, vagy épp szóbeli feladatokat tanulni. Mégis mindhárman értékelik azt, hogy a cég, amelynél dolgoznak, ilyen lehetőséghez juttatta őket. A vállalkozás maga pedig nem kevesebbel gazdagodott, mint azzal, hogy munkatársai eztán könnyebben boldogulnak majd az angol nyelvű nemzetközi pályázati anyagokkal. A munkavállalók képzettségének növelése pedig a tulajdonos reményei szerint azt eredményezheti, hogy szervezete az eddiginél még versenyképesebb és sikeresebb lesz.

Munkahelyi képzés a PTI Financing Kft-nél (pályázati azonosító: TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0898) – ezzel a címmel: 2 874 569 forintos pályázati támogatást nyert a pécsi székhelyű cég az Új Széchenyi terv keretében. Az összeget 3 fő 150 órás akkreditált angol nyelvi képzésére fordíthatta. A tanfolyamon részt vett alkalmazottak tanúsítványt kaptak arról, hogy elvégezték a képzést.