Már az átadó ünnepségre készül a megújuló Xavin Hotel Harkányban

Továbbra is a tervek szerint halad a „Megújul a harkányi Xavin Hotel” projekt. A 94,5 millió forintos pályázati támogatással megvalósuló beruházás végeredményét először azok tekinthetik meg, akik a december 19-i átadó ünnepségre hivatalosak. 25-étől aztán a szálloda ismét várja a pihenni vágyókat, akik között nagyszámú új vendéget is remél.

Az elmúlt hetekben nemcsak tovább szépült honlappal jelentkezett a Xavin Hotel, de vásárokon, kiállításokon is népszerűsítette magát. Előbb Csehországban, a prágai Travel Meeting Point utazási szakmai rendezvényen találkozhattak vele az érdeklődők, novemberben a kecskeméti Tourex Spa Wellness és Gyógyturisztikai Kiállításon mutatkozott be, a közelmúltban pedig Budapesten, a Nyugdíjas Expo-n képviseltette magát.

A kívül-belül megújuló, több és még színvonalasabb szolgáltatást kínáló szállodát hamarosan már személyesen is megtekinthetik azok, akik harkányi kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak. A hotel két esztendeje tartó átalakítása ugyanis a legvégső fázisába ért: már a mozgáskorlátozott mosdó kialakítása is befejeződött, a recepción és az étteremben a bútorok és a világítás beszerelésénél tartanak, a wellness részlegben pedig éppen most, pénteken kerül sor a műszaki átadás-átvételre.

A megújult Xavin felszenteléssel egybekötött átadó ünnepségét december 19-én tartják, majd a hotel december 25-ével nyitja újra kapuit a vendégek előtt. Akkortól elérhető az a kínálat, amellyel immár a négycsillagos kategóriába készül átlépni: így a központi klímás, kitűnő és korlátlan wifi szolgáltatással rendelkező 34 szoba, a wellness-béli sókamra, lávaköves masszázs, valamint a kombinált szolgáltatáscsomagok is. Foglalásra már most is adott a lehetőség a szálloda elérhetőségein!

A fejlesztésre az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében a Xavin Vendéglátó Kft. pályázott. A „Megújul a harkányi Xavin Hotel” című projekt (pályázati azonosító szám: DDOP-2.1.2-12-2012-0004) 94,5 millió forint támogatást nyert el. A kivitelezés 2012. november 9-én kezdődött, és 2014. december 31-én ér véget. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, segítségével a cég tíz munkahelyet tud megőrizni és három újat teremt.