Új szolgáltatás bevezetése érdekében fejlesztett a szekszárdi Posta-Kocsi Kft.

Köztudott, hogy a szőlőmag-kivonat jótékonyan hat az emberi szervezetre. Számos szekszárdi borászatban meg is vásárolható különböző formákban. Azonban a csomagoláshoz, arculattervezéshez komolyabb infrastruktúrára van szükség. Ezt a piaci rést felismerve kezdett telephelyfejlesztésbe a szekszárdi Posta-Kocsi Kft., amely új szolgáltatást is bevezetett a cégnél.

Az 1997-ben alakult Posta-Kocsi Kft. főtevékenysége a közúti áruszállítás. Többnyire Németországba szállítanak kábelkötegeket, illetve egyéb termékeket, de jelentős megrendeléseket kapnak Szlovéniából és Romániából is. Nagy teherautó-flottával rendelkeznek, így az egymástól távolabb lévő ügyfeleik kiszolgálása is megoldott. Székhelyükön két raktárépület áll, továbbá egy új iroda- és szociális épület, amit pályázatból építettek.

A korábbi sikereken felbuzdulva pályáztak ismét, és az egyik használaton kívüli raktárépületet teljesen átalakították. Az épületben egy új, korszerű, több mint 290 m2 alapterületű csomagolóüzemet alakítottak ki. Az ehhez szükséges irodai és szociális helyiségeket a fentebb említett irodaházuk biztosítja. Az üzem megépítésével teljesen új szolgáltatást vezettek be a cégnél: a közismerten jótékony hatású szőlőmag-kivonatok csomagolását és annak grafikai megtervezését. A szekszárdi borvidéken sokan foglalkoznak a szőlőmag különböző formájú feldolgozásával, de a csomagoláshoz szükséges infrastruktúrával senki sem rendelkezik. Ezt a lehetőséget kihasználva szélesítette szolgáltatáskörét a Posta-Kocsi Kft.

A tevékenységet szigorúan szolgáltatásként végzik, vagyis a szőlőmag-alapanyagot nem vásárolják meg és értékesítik tovább, csomagolva, hanem a megrendelőtől elszállítják, a kérésére egyedi arculatba csomagolják, majd visszajuttatják az eredeti tulajdonosához. A megépült csomagolóüzemet a jövőben természetesen más termékek csomagolására is használnák.

A Posta-Kocsi Kft. pályázott a fejlesztésre, amelynek köszönhetően a szekszárdi szőlőmagtermékek egyedi csomagolást kapnak. A Dél-Dunántúli Operatív Program keretében megvalósult, „Telephelyfejlesztés a Posta-Kocsi Kft-nél” című, DDOP-1.1.1/D-14-2014-0036 azonosítószámú projekt 19,43 millió forint Európai uniós támogatást nyert el. A projekt 2014. december 15-én kezdődött el, és 2015. június 30-án ért véget.

 

További információ:

 Posta Péter ügyvezető

Tel.: +36 30 946 8536

E-mail: postap@t-online.hu

Írj kommentet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>