Milliárdos bővülés után tovább fejleszt a pécsi Z Elektronika

Milliárdos bővülés után tovább fejleszt a pécsi Z Elektronika

Lendületben a Z Elektronika Kft. Az elektronikai bérgyártást és kapcsolódó szolgáltatásokat végző pécsi cég jelenleg is több új projekten dolgozik. Mindez egyenes folytatása annak a nagyszabású fejlesztésének, amely tavaly ért véget.

A lezárult pályázat a Magyar Multi Program keretében, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) révén valósult meg. A Z Elektronika az 500 millió Ft-os támogatást is beleértve összesen mintegy 1,3 milliárd forintos fejlesztést hajtott végre: új gyártó- és raktárcsarnokot épített, korszerű berendezéseket vásárolt és a szervezetét is fejlesztette. Mindez azt célozta, hogy a vállalkozás még hatékonyabban tudja kiszolgálni a hazai és a nemzetközi piacot.

A cég lendülete azóta sem hagyott alább: mivel alapelvük a folyamatos technológiai fejlődés, így a kapacitásbővülés mellett kiemelt energiát fektetnek a saját termékeik fejlesztésébe. Egy-egy mezőgazdasági, illetve orvostechnikai újításuk a közelmúltban sikerrel debütáltak a nemzetközi piacon, két németországi kiállításon.

Magas szaktudású csapatunk, modern technológiáink és szoros, átfogó üzleti kapcsolataink járulnak hozzá az állandó magas színvonalú szolgáltatások biztosításához az elektronikai megoldások terén. Ezeknek a tényezőknek a találkozása teszi lehetővé számunkra a versenyképes értékteremtést, a folyamatos fejlesztés stratégiai szintűvé emelését. – mondja Dallos László ügyvezető.

Milliárdos bővülés után tovább fejleszt a pécsi Z Elektronika

A folyamatos innováció ráadásul újabb és újabb létszámbővítést is szükségessé tesz. A Z Elektronika a GINOP projekt előtt 112, ma viszont már mintegy 200 főt foglalkoztat, és mivel az újabb fejlesztések újabb pozíciókat is generálnak, a vállalkozás folyamatosan várja elektronikai végzettségű szakemberek jelentkezését. A munkakeresők az aktuálisan nyitott pozíciókról a cég weboldalán tájékozódhatnak.

A Z Elektronika Kft. története 1997-ig nyúlik vissza. A cég – amely 2022-ben már több mint 4,3 milliárd forintos nettó árbevételt ért el – főként ipari szereplők számára végez bérgyártást, javarészt exportra termel. A cég a szériás vevőket szeretné elérni leginkább, a több 100 000 db-os gyártásokat. Mindezek mellett multinacionális orvostechnikai, autóipari és biztonságtechnikai vállalatoknak állít elő alkatrészeket. Gyorsan és rugalmasan képes reagálni extra és eseti vevői kérésekre is, a minőséget természetesen folyamatosan szem előtt tartva.

További információk és kapcsolatfelvétel: https://zelektronika.hu/kapcsolat/

Írj kommentet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>