Komlói Napok civilekkel

14. alkalommal kerül megrendezésre 2012. augusztus 31. és szeptember 2. között Komlón, a térség és Baranya megye egyik legnépszerűbb kiállítása és vására a Komlói Napok Expo.  Az Expo tematikája alapján ez alkalommal települések, és kulturális projektek,  programok is bemutatkoznak, így jelen lesznek Hosszúhetény, Kárász, Magyarhertelend, Mánfa és Komló települések, valamint a Komlói Közösségek Háza és Színház , és a pécsi Pannon Klassz Közösség Kulturális Klaszter* is.
A klaszter standján az idei év egyik legeredményesebb projektjével a “Flaszter in Fünfkirchen“-nel ismerkedhetnek a látogatók, de bemutatásra kerül a Varázspadlás és az ahhoz kapcsolódó, – közelmúltban megjelent Nagy Bandó András: A Varázspadlás lakói című verses mesekönyv is. A standon a szerző dedikálja művét.

A klaszter ez alkalommal is kultúrára hív, akár a nyári POSZT-on, ahol “kultúrára hívó gomb”-ot “rendszeresített”, felhívva a figyelmet a hétköznapi kulturális értékeinkre, lehetőségeinkre.

Kultúrára hívó gomb

Kultúrára hívó gomb az idei POSZT-ról

A Komlói Napok Expo helyszíne most is a Városi Sportközpont. A rendezvény, illetve a kísérő-programok pedig a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan díjmentesek a látogatók számára.
*A Pannon Klassz Közösség Kulturális Klaszter Komlói Napok Expó-n történő megjelenése az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg!